סלט כרוב ושמיר

הבסיס:

פרוסת כרוב ירוק עבה ברוחב 10 ס"מ

3-4 גבעולי שמיר

2 בצל ירוק

5-8 אגוזי לוז

 

רוטב ״ויניגרד״

1/2כוס שמן זית כתית מעולה כבישה קרה.

1/4 כוס מיץ לימון

1כפית חרדל דיז'ון

1 כפית דבש.

מלח ופלפל שחור.

לנער בצנצנת

 

חותכים את הכרוב לפסים דקים ברוחב 1 ס"מ

את הבצל הירוק לפסים ברוחב 1 ס"מ

את עלי השמיר גס

את גבעולי השמיר דק

בקערה  מערבבים את כל המרכיבים.

 

נתכון באדיבות מלכה לוי גורן

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז