הבסיס:
פרוסת כרוב ירוק עבה ברוחב 10 ס”מ
3-4 גבעולי שמיר
2 בצל ירוק
5-8 אגוזי לוז
רוטב ״ויניגרד״
1/2כוס שמן זית כתית מעולה כבישה קרה.
1/4 כוס מיץ לימון
1כפית חרדל דיז’ון
1 כפית דבש.
מלח ופלפל שחור.
לנער בצנצנת
חותכים את הכרוב לפסים דקים ברוחב 1 ס”מ
את הבצל הירוק לפסים ברוחב 1 ס”מ
את עלי השמיר גס
את גבעולי השמיר דק
בקערה מערבבים את כל המרכיבים.
נתכון באדיבות מלכה לוי גורן