סלט ירקות בריא בסגנון יפני

מתכון לסלט בריאות בסגנון יפני

חותכים לרצועות דקות:
1- כרוב לבן*
1- כרוב סגול*
1- גזר
1- מלפפון
1- לפת
1- בצל ירוק

  • את הכרובים מומלץ לחתוך לרצועות של כ 15 ס״מ אורך.

מניחים לפי הצבעים בקבוצות על הצלחת.

מכינים את הרוטב בבלנדר:
5 ס”מ ג’ינג’ר
חצי תפוח קלוף
חצי בצל סגול
3 שיני שום
2 כפות רוטב סויה (עדיף תוצרת יפן)
חצי כוס חומץ אורז
1  כפית מייפל
1  כפית טחינה
1 כוס שמן זרעי ענבים
את הרוטב שמתקבל מזליפים בשפע על המנה בצלחת הסלט.

 

מתכון באדיבות מלכה גורן לוי

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז