מצרכים
- כוס קינואה, חצי כוס בצל ירוק קצוץ, 3 כוסות פטרוזיליה קצוצה ללא הגבעולים, 2 כוסות עגבניות קצוצות, חצי כוס מיץ לימון, חצי כוס שמן זית, חצי כפית פלפל לבן, 1 כפית מלח בריא
אופן ההכנה :
- לשטוף את הקינואה ולבשל עם שתי כוסות מים כ-20 דקות,
- בזמן השריית הבישול להכין את יתר החומרים בקערית גדולה.
- להוסיף את הקינואה לקערה עם יתר החומרים ולערבב היטב. לצנן לפני ההגשה.
ניר ורבקה, בוגרי סדנת קיץ 2012
תגובות אחרונות