סלט-חצילים-רומני

מצרכים
- 4 חצילים מאורכים מבריקים וקלים
- 5 פלפלים אדומים גדולים
- 4 שיני שום כתושות
- 1 מיץ מלימון אחד
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- חצי כפית דבש
- 1 כף חומץ הדרים
- רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה
  1. קולים את החצילים והפילפלים בתנור ( לא לשכוח לחורר את החציל במזלג )
  2. לאחר הקליה: את החצילים מעבירים לקרש עבודה, חותכים לאורך ובעזרת 2 כפות מוציאים את החציל מהקליפה ושמים במסננת כ 20 דק ( על מנת להוציא את הנוזלים המרירים).
  3. את הפלפלים יש להכניס לשקית ניילון, וכשהם פושרים מסירים את הקליפה ואת הגרעינים.
  4. מכניסים את החצילים הפלפלים ושאר המצרכים למעבד מזון. אני השתמשתי בסכין מפלסטיק (של העוגות) כך שזה יצא פחות דייסתי.

בתאבון.

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז