סלט דלעת יפנית, פולי סויה, עלים וכוסמת קלויה

מתכון לסלט קליל הכולל דלעת יפנית, פולי סויה, עלים וכוסמת קלויה

מתכון לסלט דלעת, סויה ועלים ירוקים בריאים

מרכיבים:

דלעת יפנית קטנה קלופה, חתוכה לקוביות ואפויה בחום של 200 מעלות במשך כ-15 דקות עם מעט שמן
2 כוסות מיקס עלים אורגנים קצוצים גס
1 כוס תערובת נבטים אורגנים
1 כוס פולי סויה / אפונה עדינה (סנפרוסט/ליב)
1 כוס כוסמת ירוקה מונבטת קלויה בתנור (הסבר ההנבטה והקליי הבהמשך).

לרוטב: כף רסק תפוחים, כף חרדל דיז’ון טבעי, 2 כפות רוטב סויה טבעי איכותי, כף שמן זית כתית מעולה.

הכנה:

הנבטה וקלייה מקדימה של הכוסמת הירוקה: אחרי השריה של 4 שעות במים, לסנן ולאפשר הנבטה במשך כ-24 שעות במקום מוצל.

קליה: על 140 מעלות במשך שעה, תוך ערבוב כל כ-20 דקות. מומלץ לאחר מכן להקפיץ קלות עם טיפונת שמן, מלח וקינמון צילוני.

כאמור, לקלות מראש את הכוסמת, לערבב את כל המרכיבים ולהוסיף את הרוטב והכוסמת מיד לפני ההגשה.

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז