סלט ארטישוק עם גמבה ולימון כבוש

1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק (קפואות) – לבשל/לאדות  במי מלח עד כמעט לריכוך (טיפה פחות).

לחתוך לרבעים/רצועות עבות.

 

במחבת:

2כפות שמן זית

2שיני שום (לטגן מעט)

1-2גמבה (רצועות דקות)

להקפיץ ביחד.

 

להוסיף: את חתיכות הארטישוק

4-5 פרוסות לימון כבוש

תיבול: מלח, פלפל, מעט לימון.

לפזר למעלה: פטרוזיליה קצוצה/כוסברה.

2-4כפות אגוזי מלך קצוצים גס.

 

** אפשר לטחון כממרח

 

מתכון באדיבות אוסנת קפרא העורכת סדנאות בישול בריא וטעים במיוחד!

פרטים על הסדנאות הבאות: 054-5282542

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז