1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק (קפואות) – לבשל/לאדות במי מלח עד כמעט לריכוך (טיפה פחות).
לחתוך לרבעים/רצועות עבות.
במחבת:
2כפות שמן זית
2שיני שום (לטגן מעט)
1-2גמבה (רצועות דקות)
להקפיץ ביחד.
להוסיף: את חתיכות הארטישוק
4-5 פרוסות לימון כבוש
תיבול: מלח, פלפל, מעט לימון.
לפזר למעלה: פטרוזיליה קצוצה/כוסברה.
2-4כפות אגוזי מלך קצוצים גס.
** אפשר לטחון כממרח
מתכון באדיבות אוסנת קפרא העורכת סדנאות בישול בריא וטעים במיוחד!
פרטים על הסדנאות הבאות: 054-5282542