נתחי סויה בניחוח מזרחי

"מעורב" סויה עשיר בניחוח מזרחי  פתיתי שפע מוקפצים בפטריות ובטטה  – כמון כורכום וקארי

 

המרכיבים: 

90 גרם פתיתי סויה

1 בטטה חתוכה לקוביות

100 גרם פטריות שמפיניון קצוצות

1 בצל קצוץ

3-4 שיני שום קצוצות

רוטב סויה איכותי, כורכום, כמון, פפריקה חריפה, אבקת קארי, מלח ופלפל

 

הכנה:

משרים את פתיתי הסויה בקערה מלאה מים ומתבלים ביד נדיבה  (סויה, פפריקה, כורכום, קארי, מלח, ופלפל) משרים כשעתיים.

בסיר מאדים את הבצל עם מעט שמן זית עד שנהיה שקוף.

מסננים וסוחטים היטב את פתיתי הסויה מוסיפים אל הבצל ומאדים אותם תוך ערבוב עוד מספר דקות. מוסיפים את השום הבטטה והפטריות ומערבבים היטב. מטבלים במעט סויה כורכום קארי מלח ופלפל, מוסיפים כ1/4 כוס מים ומבשלים עד לריכוך הבטטות.

 

תהנו

שירי אלנבוגן, נטורופתית

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז