מצורף מתכון להכנת חלווה מחומרי גלם בריאים. יוצא טעים!
(לאחר בדיקה מעמיקה עם האקדמיה ללשון העברית – כותבים חלווה עם וו, ולא חלבה עם ב׳…)
לקלות על מחבת ½ כוס צנוברים , להוסיף ½ כוס פיסטוק, לקלות עוד כדקה ולהסיר מהאש. לטחון רק מעט, למירקם גס.
לערבב בקערה:
כוס קמח שקדים (שקדים טחונים)
כוס שומשום מלא
½ כוס קוקוס (טחון לבד)
כוס טחינה משומשום מלא
כפית וניל
6 כפות מייפל.
להוסיף את הצנוברים והפיסטוקים, לערבב (אפשר ידנית) ולשטח בתבנית משומנת בשמן זית (25 על 25).
להקפיא כשעה , לחתוך ולאחסן במקרר.
ותודה רבה למינדי פוגל על המתכון!