משקה ג׳ינג׳ר פרוביוטי

מרכיבים:

2.5 ס״מ גינגר טרי מגורד או פרוס דק

8 כוסות מים

1/2 כוס סוכר (עדיף סוכר קוקוס)

מיץ מלימון

3 כפות גינגר באג  (ראה הסבר מפורט)

צינצנת גדולה

בקבוק זכוכית

הכנה:

בסיר קטן להרתיח גינגר ו- 4 כוסות מים. להביא לרתיחה ולבשל כ- 15 דקות. לסנן את הנוזל ולהעביר לצינצנת ( לא לזרוק את הג'ינגר ). להחזיר את הגינגר לסיר ולהרתיח עם 4 כוסות מים הנוספים לבשל15 דקות לסנן ולהוסיף לצינצנת.

להוסיף את הסוכר לצינצנת לוודא שהוא נמס ולתת להתקרר.

להוסיף מיץ לימון וגינגר באג לצינצנת לכסות את הצינצנת עם בד וגומייה לתת לעמוד במשך יום עד 3 ימים ( עד שמתחיל לבעבע).

להעביר לבקבוקים אטומים לתת לזה לעמוד כ-4 ימים ואז להכניס לצינון במקרר ( יכול לשהות במקרר מספר חודשים )

שפית דנה סמור

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז