המצרכים:
שמן קנולה (בכבישה קרה בבקבוק זכוכית כהה!)
1 בצל
2 ראשי סלרי חתוכים גס
פטרוזיליה: שורש חתוך גס או 1/4 צרור עלים
1 ק”ג קישואים חתוכים גס
מלח
פלפל לבן
שמיר
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את שורשי הסלרי והפטרוזילה ו 2 כוסות מים ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים את הקישואים, התבלינים ו 5 כוסות מים, מרתיחים ומבשלים עד שהירקות רכים.
טוחנים עד למירקם חלק ומוסיפים שמיר קצוץ (2 כפות בערך).
תהנו
אורלי
תגובות אחרונות