מרק קישואים

המצרכים:

שמן קנולה (בכבישה קרה בבקבוק זכוכית כהה!)

1 בצל

2 ראשי סלרי חתוכים גס

פטרוזיליה: שורש חתוך גס או 1/4 צרור עלים

1 ק”ג קישואים חתוכים גס

מלח

פלפל לבן

שמיר

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את שורשי הסלרי והפטרוזילה ו 2 כוסות מים ומבשלים 10 דקות.

מוסיפים את הקישואים, התבלינים ו 5 כוסות מים, מרתיחים ומבשלים עד שהירקות רכים.

טוחנים עד למירקם חלק ומוסיפים שמיר קצוץ (2 כפות בערך).

 

תהנו

אורלי

תגובות אחרונות