מרק ערמונים

מטגנים בצל אדום אחד.

לאחר מכן מוסיפים לטיגון גם גבעול סלרי אחד, 2 שקיות ערמונים מוכנים לאכילה ובטטה אחת.

לאחר שכל המרכיבים מעט התרכחו, מוסיפים מים עד שיכסו את הכל, סוגרים במכסה ומבשלים על אש נמוכה.

לקראת הסוף מוסיפים אגוז מוסקט ומלח.

ממש לקראת הסוף ניתן להוסיף חלב קוקוס לפי הטעם. לא חובה.

ותודה לניצה על המתכון!

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז