מרק עירקי ירוק-חמוץ או "מרק קובה בלי קובה"

רכיבים:

2 בצלים

ראש שום

צרור מנגולד

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

כמה גבעולי בצל ירוק

כמה גבעולי סלרי עם העלים

קצת שמן זית

לימון או שניים

את הבצל, השום, גבעולי הסלרי וגבעולי המנגולד חותכים קטן, מטגנים ומאדים בקצת שמן זית. את כל השאר קוצצים (אפשר להשתמש במעבד מזון, אם ממהרים או עצלים במיוחד באותו היום) ושמים בסיר גדול הכל ביחד. ממלאים מים עד למעלה, מרתיחים, מבשלים על אש קטנה עוד כמה זמן ואז מוסיפים את הלימון הסחוט, מלח ופלפל. ליד זה אפשר לבשל אורז בלי כלום שהולך עם זה ממש טוב, אבל זה טעים גם ככה!

 תהנו.

 נורית שניר

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז