מרק עגבניות

כדי לקבל מרק טעים במיוחד אני משלבת עגבניות ופלפלים גם יחד.

מרכיבים: 
לסיר המכיל 4 ליטר
1 בקבוק מים מינרלים 2 ליטר
1.5 ק”ג עגבניות
2 פלפלים אדומים בשרניים
1/2 פלפלון צ’ילי
1 בצל יבש
3-5 שיני שום
1 מיכל קטן רסק עגבניות סמיך
3 כפות סולת*
1/4 כוס רוטב סויה דל נתרן איכותי (עדיף תוצרת יפן)
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
1/4 כוס חומץ תפוחים אורגני
מלח איכותי לפי הטעם
2 כפות פלפלת מתוקה

*מבחינה בריאותית – עדיף להימנע מסולת מאחר וזה מוצר של קמח לבן. עדיף אולי להסמיך במעט שיבולת שועל

 

הכנה:
מטגנים בשמן את הפלפלים הבצל והשום הקצוצים במשך כ – 5 דקות
מוסיפים את העגבניות הטריות הקצוצות.
לאחר כ – 8 דקות מוסיפים את רסק העגבניות ואת הרטבים והתבלינים.
מערבבים היטב.
מוסיפים את המים ואת הסולת. לאחר קבלת רתיחה. מבשלים 30-40 דקות.

מתכון באדיבות מלכה גורן לוי

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז