מרק כתומים ופלפלים קלויים

להניח סלסלת אידוי בסיר גדול כשבתחתית כוס וחצי מים.

לחתוך 4 בטטות בינוניות, חתיכת דלעת, 4 גזרים . 3 סמ ג'ינג'ר  ו – 5שיני שום. לאדות כ 15 דקות או עד ריכוך .לשמור את הנוזלים שבתחתית.

במקביל, לקלות בתנור קטן כ 8 פלפלים אדומים. כשמתקרר מעט בתנור, לזרוק את הגרעינים ולקלוף את הקליפה הדקה. לצרף לירקות המאודים ולנוזל בתחתית.

להוסיף מעט שבבי צ'ילי חריף, מלח, פלפל , והרבה עלי טימין טרי.

לטחון  הכל בבלנדר מוט.

בהגשה להוסיף מעט שמן זית ולימון

טעים אש בתאבון,

קרין

הערה: אם רוצים שהמתכון יתאים גם לסכרתיים ואנשים שזקוקים לאינדקס גליקמי נמוך, יש להמנע מטחינה של הירקות, ולהשאירם גדולים ככל הניתן

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז