מרק כרוב

המרכיבים:

חצי ראש כרוב גדול

1 בצל גדול

1 קולרבי

5 גזרים

שורש סלרי

1 כף ג'ינג'ר מגורד

3 כפות סויה

מלח

פלפל

2 חבילות נבטים

 

אופן ההכנה:

קוצצים את כל החומרים (פרט לנבטים) במעבד מזון. מכניסים לסיר גדול ומאדים כ- 20 דקות על אש נמוכה. לאחר שהנפח יורד מכסים במים – מוסיפים את הג'ינג'ר המגורד. לאחר שרותח מוסיפים 3 כפות סויה ותבלינים לפי הטעם. מבשלים כשעה.

מכבים את הלהבה ומוסיפים את 2 חבילות הנבטים, סוגרים ומשאירים עוד כ- 10 דקות.

בתיאבון:)

גילה אלישיב

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז