המרכיבים:
חצי ראש כרוב גדול
1 בצל גדול
1 קולרבי
5 גזרים
שורש סלרי
1 כף ג’ינג’ר מגורד
3 כפות סויה
מלח
פלפל
2 חבילות נבטים
אופן ההכנה:
קוצצים את כל החומרים (פרט לנבטים) במעבד מזון. מכניסים לסיר גדול ומאדים כ- 20 דקות על אש נמוכה. לאחר שהנפח יורד מכסים במים – מוסיפים את הג’ינג’ר המגורד. לאחר שרותח מוסיפים 3 כפות סויה ותבלינים לפי הטעם. מבשלים כשעה.
מכבים את הלהבה ומוסיפים את 2 חבילות הנבטים, סוגרים ומשאירים עוד כ- 10 דקות.
בתיאבון:)
גילה אלישיב