מרק כרובית

2 בצלים קצוצים

לטגן במעט שמן זית
להוסיף כרובית חתוכה
לטגן מעט.
להוסיף 1תפו”א חתוך לקוביות קטנות
להמשיך לטגן
להוסיף 4 שיני שום
מלח, פלפל שחור, מעט כרכום ו- 3 כוסות מים לבשל עד ריכוך.
אם רוצים ניתן להוסיף פטרוזליה או כוסברה לטחון במוט בלנדר
הערה: אם רוצים מרק עם אינדקס גליקמי נמוך יותר, עדיף לא לטחון את הירקות בסוף.
הערה נוספת: אם רוצים יותר בריאות, את הבצל ״מטגנים״ במים, והמשך הטיגון עם מינימום שמן זית איכותי.
טעים חמים. אפשר לקחת לעבודה
גילה דהאן בראון

תגובות אחרונות