מרק כורכום ותפוח אדמה ירושלמי

מרכיבים לסיר המכיל 3 ליטר:

1 כוס עדשים כתומים

2 קישואים בינוניים בערך 300 גרם

אותה כמות תפו״א ירושלמי

3 חופנים גדולים עלי תרד

פרוסה בעובי 3 אצבעות כרוב ירוק

2 כפות כורכום (עדיף טרי)

1כפית פלפל שחור

מלח בריא

 

הכנה:

בסיר עם מים מבשלים את התפו״א הירושלמי והכרוב 10 דקות, כיוון שזמן בישולם ארוך מיתר המרכיבים.

מוסיפים את כל מרכיבי המרק. לאחר רתיחה, מבשלים על אש קטנה 20 דקות.

בתום הבישול מוסיפים שמן זית כתית מעולה.

 

בריאות ואושר.

מלכה לוי גורן

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז