מרכיבים לסיר המכיל 3 ליטר:
1 כוס עדשים כתומים
2 קישואים בינוניים בערך 300 גרם
אותה כמות תפו״א ירושלמי
3 חופנים גדולים עלי תרד
פרוסה בעובי 3 אצבעות כרוב ירוק
2 כפות כורכום (עדיף טרי)
1כפית פלפל שחור
מלח בריא
הכנה:
בסיר עם מים מבשלים את התפו״א הירושלמי והכרוב 10 דקות, כיוון שזמן בישולם ארוך מיתר המרכיבים.
מוסיפים את כל מרכיבי המרק. לאחר רתיחה, מבשלים על אש קטנה 20 דקות.
בתום הבישול מוסיפים שמן זית כתית מעולה.
בריאות ואושר.
מלכה לוי גורן