הבסיס:
טיגון קל של בצל, כרישה ושום
מוסיפים תבלינים: מלח, פלפל, כוכב אניס, שום גבישי, גרגירי חרדל
מוסיפים את הירקות: עלי מנגולד, קישואים, גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, קצת עלים וגבעולי סלרי
מבשלים את כל אלה לא יותר מדי… טוחנים עם מוט – אבל לא למרקם של דייסה.
מוסיפים לפי הטעם חרדל דיז’ון
לפני ההגשה והכי חשוב:
תערובת של פטרוזיליה, שום, לימון, שמן זית, קליפות לימון, מלח, פלפל וזוטה לבנה!
לזה מוסיפים בצל ירוק, זוקיני חי(!), קליפות לימון קצוץ
כל אנשי הסדנה ליקקו את האצבעות!