מרק דלעת וקישואים

מתכון פשוט למרק כתום טעים ובריא, שבזכות תוספת הקישואים והסלרי, האינדקס הגליקמי שלו נמוך יותר

 

חומרים:

חתיכת דלעת גדולה – חתוכה לקוביות

2 קישואים גדולים – חתוכים לקוביות

5 גבעולי סלרי – עם העלים – חתוכים גס

2 כוסות יין לבן

מלח בריא ופלפל

שמן קנולה איכותי (מצח לפתית שלא עבר מניפולציות. כבישה קרה, בקבוק זכוכית כהה)

 

הכנה:

לטגן מעט בשמן קנולה איכותי את כל הירקות ולאדות עם מעט מים לריכוך.

להוסיף 2 ליטר מים ו-2 כוסות יין לבן, מלח ופלפל ולבשל עד שהירקות רכים מאוד.

לרסק בבלנדר מוט/ידני.

 

 

מתכון באדיבות יערה גיל גלזר,

מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה ולקבל מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים מוזמן לשלוח הודעה למספר  054-445-6883

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז