מתכון פשוט למרק כתום טעים ובריא, שבזכות תוספת הקישואים והסלרי, האינדקס הגליקמי שלו נמוך יותר
חומרים:
חתיכת דלעת גדולה – חתוכה לקוביות
2 קישואים גדולים – חתוכים לקוביות
5 גבעולי סלרי – עם העלים – חתוכים גס
2 כוסות יין לבן
מלח בריא ופלפל
שמן קנולה איכותי (מצח לפתית שלא עבר מניפולציות. כבישה קרה, בקבוק זכוכית כהה)
הכנה:
לטגן מעט בשמן קנולה איכותי את כל הירקות ולאדות עם מעט מים לריכוך.
להוסיף 2 ליטר מים ו-2 כוסות יין לבן, מלח ופלפל ולבשל עד שהירקות רכים מאוד.
לרסק בבלנדר מוט/ידני.
מתכון באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה ולקבל מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים מוזמן לשלוח הודעה למספר 054-445-6883