מרק גספצו פרוביוטי

עכשיו שהאביב מורגש כייף לעבור למרקים חיים!

מרקים חיים זה בעצם שייק מירקות שאפשר להכניס אליו הרבה דברים טובים כמו למשל כוסמת מונבטת. למרקים החיים יש אנרגיה מיוחדת, הם מזינים וקלים לעיכול בנוסף אני אוהבת להכניס כרוב כבוש פרוביוטי למרק זה משדרג את הטעם והערך התזונתי , חגיגה !!

מרק גספצ׳ו  פרוביוטי !   

מרכיבים:

כוס חלב שקדים

4 עגבניות

1 מלפפון

1/2 אבוקדו

1/2 פלפל אדום או רומנו

חופן עלים ירוקים: סלרי פיטרוזליה תרד ( מה שיש בבית )

1 בצל ( אדום או ירוק ) או שן שום

4 עלים חסה

מיץ מחצי לימון

כף שמן זית

2 כפות כרוב כבוש ( פרוביוטי בעשייה ביתית, יש מתכון באתר)

1/2 כוס כוסמת מונבטת ( לא חובה )

בזיליקום

מלח הימליה

פלפל

 

הכנה: 

להכניס לבלנדר או מעבד מזון ולטחון למרקם הרצוי.

אפשר להכין כמות נשמר 3 ימים במקרר .

 

דנה סמור, שפית למטבח טבעוני מבריא

יעוץ בביתכם ודוכן מכירה בימי שישי בכפר ורדים ( מרכז המסחרי) 052-5118409

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז