מרק ברוקולי עם נענע

מתכון למרק ברוקולי – נענע משובח

מרכיבים:
8 שיני שום
3-2 ברוקולי חתוכים גס, כולל הגזעים (אותם לחתוך קטן לבישול מהיר)
9 גבעולי נענע טרייה מאוד עם הרבה עלים
ליטר משקה שיבולת שועל או אורז ללא סוכר (לא הכרחי, אפשר להחליף במים)
ליטר מים
מעט אגוז מוסקט מגורר
מלח בריא

מרק ברוקולי עם נענע

*בתמונה עם קרוטונים מלחם כוסמת – אפיה עם שפריץ של שמן זית ומלח, 15 דקות על 250 מעלות.

 

הכנה:
“לטגן” את השום ללא שמן (או עם מעט שמן זית) ולהוסיף 6 מגבעולי הנענע, האגוז מוסקט, הברוקולי והנוזלים. להביא לרתיחה ולהקטין אש עד שהברוקולי רך. לכבות אש, לטחון עם בלנדר מוט ולהמליח לפי הטעם.

להוסיף לסיר את יתר הנענע.

 

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

 

 

תגובות אחרונות