מרק אפונה של יערה

כמויות:

מאחר ומדובר ביערה, אין כמויות – יש רגש ואילתור…

הכנה:

– משרים אפונה יבשה במשך כחצי יום. מחליפים מים 2-3 פעמים.

– מבשלים את האפונה בסיר לחץ

– במחבת מטגנים: בצל, שום, זרעי כוסברה, זרעי כמון, פלפל ומלח. הכל בשמן זית איכותי כמובן.

– מערבבים הכל יחד ומתקנים טעמים אם צריך.

שימו לב שלאחר שהמרק מתקרר הוא מקבל מרקם של "פירה" (כך הבנות שלנו אהבות את זה). ניתן להוסיף מים רותחים על מנת לשנות את המרקם.

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז