מנת פתיחה ריחנית מבוססת לימון כבוש

מתכון למתאבן (מנת פתיחה) המומלץ של מלכה:

 

מרכיבים:

שורש פטרוזיליה לבן.
2 פרסה/כרישה
4 מקלות סלרי
1 לימון כבוש  – עדיף בהכנה ביתית. מכאן מתכון ללימון כבוש
15 שקדים
שמן זית כתית מעולה
מלח בריא
פלפל שאטה

מתכון למנת פתיחה על בסיס לימון כבוש

הכנה:
חותכים ומשרים במים וחומץ תפוחים לחיטוי למשך חצי שעה. שוטפים.
מאדים במחבת עם מכסה סגור בשמן עד לריכוך. או פריכות בהתאם לאישיות.  אני אוהבת רך עד הסוף.

 

מתכון ותמונה באדיבות מלכה לוי גורן

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז