ממרח תרד ואגוזי מלך

להפשיר מדליוני תרד קפואים במסננת ולסחוט את הנוזלים. או להשתמש בעלי תרד טריים לטגן בשמן זית, בצל ושום.

כאשר הבצל מזהיב, להוסיף את התרד הסחוט. להוסיף כחצי כוס עד כוס מים לבישול התרד.

במעבד מזון – לקצוץ חבילה כוסברה/פטרוזיליה.

להוסיף:  – כוס אגוזי מלך טחונים.  –  תערובת התרד המבושל (ללא נוזלים).  –  כחצי עד 3/4 כוס חומץ.  –  מלח + פלפל לעבד הכל במעבד מזון עם סכין חדה.

מתקבל ממרח טעים ומזין.

בתאבון!

עמית

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז