ממרח קישואים בטעם כבד

מרכיבים:

2 בצלים קטנים או אחד גדול
4 קישואים בינוניים חתוכים לחתיכות לא גדולות
כמה כפות אורז מלא מבושל (ולמי ש״מותר לו״ בתפריט עדיף במקום  : אגוזי מלך או שקדים טחונים / קצוצים דק)
חופן שמיר קצוץ

גבעול סלרי אחד ללא עלים
חצי כפית מלח בריא
רבע כפית פלפל
מוסקט

הכנה:
מאדים את הבצל עד שמזהיב בשמן זית, מוסיפים מוסקט לעוד דקה שתיים לפתיחת התבלין.
חותכים את הקישואים לאורך ואופים בתנור בחום של 230 מעלות עד שמוכן ומעט משחים, או לחילופין חותכים אותם לקוביות ומאדים במחבת עם הבצל. חשוב לתת לנוזלים להתאדות-לא לכסות. מוסיפים את השמיר לדקה שתיים ומכבים.
מכניסים את הירקות, האורז ומלח פלפל למעבד מזון ומעבדים למחית.

בתיאבון!

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז