ממרח עדשים ירוקות

מרכיבים:

1 כוס עדשים ירוקות שטופות (אפשר להנביט את העדשים לילה לפני כן ואח"כ לבשל)

1 בצל קצוץ + שום קצוץ

1 עגבניה אדומה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות

מיץ מחצי לימון

חצי כפית כמון

רבע כוס טחינה

רבע כפית גרגרי כוסברה טחונים

מלח ופלפל לפי הטעם

 

הכנה:

מבשלים את העדשים כחצי שעה עם מים וחצי כפית קימל טחון (למניעת גזים).

לטגן במעט שמן זית את הבצל והשום עד להזהבה קלה.

להוסיף את התבלינים, לערבב ולהוריד מהאש.

לסנן את העדשים המבושלות . להוסיף את תערובת הטיגון עם השמן והעגבניה ולטחון בבלנדר .

בתיאבון 🙂

גילה הראל

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז