ממרח סלרי

מרכיבים: 

2 גבעולי סלרי + מעט עלים

4 יחידות בצל ירוק

חופן עלי פטרוזיליה

רבע כוס שמן זית איכותי

לימון סחוט

 

הכנה: 

מכניסים לבלנדר את הסלרי, הבצל והפטרוזיליה ביחד עם השמן. אם יש צורך מוסיפים שמן.

לאחר המעיכה מוסיפים מיץ מחצי לימון עד לימון שלם. (לבדוק טעמים).

בתיאבון 🙂

גילה הראל

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז