ממרח כתום בריא וטעים

אפשר להכין את הממרח כמעט מכל סוג שהוא של דלעת. וכיף לגלות שלאחרונה ישנן הרבה מאוד סוגים שונים של דלעות בשווקים ובמרכולים הגדולים.

1. חוצים דלעת ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות. אם קליפת הדלחת קשה מדי, ניתן לחצות אותה לאחר כמה דקות ראשונות של חימום בתנור.

2. הדלעת צריכה להיות בתנור עד שמתרככת. לרוב לוקח 15-20 דקות

מועכים את ה"בשר" למרקם כמו של "פירה".

מוסיפים שום, קורנית, מעט שמן זית, מעט מלח ואם צריך מעט מייפל.

אפשר להוסיף גם בצל ירוק או עשבי תיבול אחרים.

ותודה לכרמיאל על המתכון!

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז