ממרח חרדל ביתי

כמה חשובים לנו התוספים ליד הארוחה , בעזרתם אפשר להכין ארוחה פשוטה מאוד והוספתם נותנת לנו את הטעמים החזקים שמעוררים את הארוחה , אצלי החרדל הוא כוכב , נפלא בתוך רוטב לסלט  או מעל פרוסת לחם ( כוסמת. כמובן )  , ליד ירקות , אורז ועוד..

ממרח החרדל קל להכנה, יחזיק במקרר לפחות שנה ( ללא חומרי שימור ) אז ממש משתלם להכינו.  בהתחלה הוא די חזק.. עם הזמן משתבח ומתעדן.

ממרח חרדל ביתי :

1/2 כוס גרגרי חרדל חומים ( להשיג בחנות טבע)

1/2 כוס חומץ תפוחים ( לא מפוסטר של נטורפוד )

1/4 כוס חומץ יין

1/4 כוס מים

2 תמרים

1 כפית מלח הימליה או אטלנטי

הכנה:

להכניס את כל המרכיבים לתוך צינצנת זכוכית ליומיים, ואז להעביר הכל לבלנדר ולטחון עד המרקם הרצוי .

למלא צינצנת עד הסוף לסגור ולהשאיר בטמפ׳ החדר לשבועיים עד חודש לצורך התעדנות הטעם, להעביר למקרר .

בברכה  דנה סמור

מדריכת בישול טבעוני מבריא 052-5118409

דוכן למוצרים טבעונים בעבודת ידי כל שישי במרכז המסחרי בכפר ורדים

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז