מתכון בריא ופשוט לממרח בטטה.
מאפשר ליהנות ממרח מתוק שהוא גם בריא. כמה בריא? ניתן לקרוא כאן על היתרונות הבריאותיים הרבים שלבאכילת בטטה סגולה.
אחרי שמכינים בפעם הראשונה, אפשר ״לשחק״ עם עוד תבלינים ותוספות. הוספת בטטה סגולה ו/או בצל ״מטוגן״ במים היא ההמלצה האישית שלי (אופיר).
המתכון הפשוט באדיבות מלכה לוי גורן:
חותכים בטטה לפרוסות
מאדים במעט מים במחבת עד שמתרכך היטב.
מוסיפים פלפלת מתוקה ופלפלת חריפה. מעט מלח בריא.
מוציאים לצלחת. מועכים במזלג.
בריאות ואושר