ממולאים של דיאנה

מרכיבים:
ירקות למילוי (קישואים/פלפלים/בצלים/תפ"א/סלק– אפשר סוג אחד או שילוב לבחירתכם) אני הרבה פעמים מערבבת גם ירקות וגם פירות כמו תפוח עץ או אגס ואז זה ממש חגיגה!
2 כוסות בורגול גס (להשרות 10 דקות עם 3 כוסות מים רותחים ולכסות )
פטרוזיליה קצוצה
1.5  בצל קצוץ – לטגן עד שזהוב
5 שיני שום- לטגן עד שזהוב
8-10 מישמישים
1/2-1/3 פלפל חריף קצוץ
למי שזה מתאים בריאותית – אפשר גם צנוברים.
מתבלים: שמן זית/ מלח/ פלפל/ זרעי כמון טחונים/ קינמון
הכנה:
לרוקן את הירקות  (להשאיר דופן דק) לא לזרוק את התוכן {אני תמיד משתמשת בתוכן להכנת פשטידה}
בקערה גדולה להשרות את הבורגול עם התבלינים במים.
לטגן את הבצל והשום
לקצץ את יתר חומרי המילוי ולהוסיף יחד עם הבצל המטוגן לבורגול
למלא את הירקות ולהניח אותם בידיים משומנות בסיר שניתן לשים בתנור עם 2 כפות שמן זית.
לסדר בין הירקות שזיפים מגולענים.
לפזר מעל הירקות מלח גס ופלפל גרוס.
לצרוב את הירקות מכל צד .
לאחר הצריבה להוסיף מים רותחים עד שהירקות חצי מכוסות , להעביר את הסיר מכוסה לתנור ולאפות 45-50 דקות.
ותודה רבה לדיאנה המוכשרת על השיתוף!

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז