מוס ושלגון מנגו

מרכיבים ל- מוס מנגו ( 4 סועדים )

4 מנגו

1 כוס קשיו מושרים ( כשעתיים)

8 תמרים

הכנה:

להכניס מנגו קלוף לבלנדר להוסיף קשיו ותמרים לערבב עד קבלת תערובת חלקה , להעביר לכוסות ולהכניס למקרר ל30 דקות להתייצב .

אפשר להפוך את המוס לגלידת מנגו  ע״י שימוש במנגו קפוא ( לפחות 4 שעות ) ולהשתמש במעבד מזון

עם אותם המרכיבים ולהקפיא.

 

שלגון מנגו

2 מנגו

2 פסיפלורה

1/2 כפית נענע

 

לערבב בבלנדר ולהעביר לתבנית שלגונים ולהקפיא

 

 

דנה סמור , שייפית ומדריכת מזון טבעוני מבריא  טל: 054-5118408

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז