מגדרה פריקה גלילית-ערבית

מרכיבים:

1 בצל קצוץ בינוני.

כוס וחצי עדשים חומות

כוס פריקה (חיטה ירוקה מעושנת).

הערה: מאחר והחיטב מעושנת, זה קצת פחות בריא… לא מומלץ לכל אחד. מצד שני, מדובר במתכון עם אינדקס גליקמי נמוך ומאוד טוב.

 

הכנה:

מטגנים קלות את הבצל עם קצת שמן זית עד שזה מצהיב. מוסיפים עדשים חומות ומים רותחים. כאשר העדשים נעשים רכים מוסיפים את הפריקה.

 מוסיפים מלח. משאירים על האש עד שזה נעשה רך והמים התייבשו.

 

בתיאבון ,

אמירה מוסא

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז