מאפינס קישואים ופלפלים אדומים

מרכיבים:

2 קישואים בינוניים, קלופים ומגוררים

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות

חופן עלי בזיליקום קצוצים

250 גרם קמח כוסמת

50 גרם קמח רגיל (אם רוצים מנה ללא אלרגנים, יש לבחור קמח ללא גלוטן)

1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

2 כפיות סודה לשתייה

1 כפית זרעי כוסברה

1 כפית כמון

1 כפית פפריקה

קורט מלח, פלפל שחור

280 מ"ל חלב שקדים

65 מ"ל שמן זית

1 כף חומץ תפוחים אורגני

 

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל 180 מעלות. לשמן תבנית מאפינס עם קצת שמן זית.

בקערה לערבב את המצרכים היבשים. בקערה נפרדת לערבב את המצרכים הרטובים, להוסיף את הקישואים והפלפל. לערבב את המצרכים היבשים עם הרטובים, לערבב היטב ולראות שאין גושים.

לשפוך את התערובת לתבנית מאפינס ולאפות 25-30 דקות. לקרר 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית.

 

מתכון באדיבות הנטורופתית אפרת נפתלי

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז