מצרכים
- 0.5 ק"ג אורז מלא בהיר מבושל (ב-Rice Cooker) ביחס של כוס אורז על 2.5 כוסות מים האורז צריך להיות נפרד ולא מבושל עד רכות.
הכנה
- טוחנים, במעבד מזון, את עשבי התיבול, מוסיפים שום, מיץ לימון, מלח תבלינים ושמן ולבסוף את האורז. טוחנים עד שהבלילה מעורבת היטב, והיא גם דביקה. (קוראים לזה פאצ'קריי אבל שווה).
- יוצרים כדורים קטנים בידים רטובות, שוטחים כל כדור מעט ומניחים על ניר אפיה משומן בתרסיס שמן זית, ללחוץ מעט גרגירי קימל על הכדורים
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהלחמניות מוכנות.