לחם / פנקייק מאורז ועדשים או מאש – אוטופאם

משרים למינימום 12 שעות 1 כוס אורז מלא עגול עם 1/2 כוס עדשים כתומות או מאש. לאחר 12 שעות שוטפים היטב המסננת ומחזירים את האורז לבלנדר. מוסיפים מים עד כיסוי ו 1/2 כפית מלח . טוחנים עד שמתקבלת בלילה לא דלילה מדי (חשוב לשים לב לכמות המים) – בלילה כמו של פנקייק.

במחבת חמה שמים קצת שמן זית ומכינים מהבלילה פנקייקים.

אפשר לאכול מלוח עם יוגורט בריא או מתוק עם קצת דבש….

 

תהנו,

תמר רז, דיאטנית ומטפלת בשיאצ'ו

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז