לחם טחינה

תנור מחומם ל – 180 מעלות

מרכיבים:

6 כפות טחינה גולמית

1 כף גדושה ממרח שקדים

2 כפות דבש/סילאן/מייפל

קורט מלח

לערבב היטב (הכי טוב בבלנדר) או מקצפה חשמלית.

 

להוסיף 4 ביצים אחת אחרי השנייה, לערבב ולהוסיף 1 כפית גדושה אבקת אפייה (ללא אלומיניום) או עדיף סודה לשתייה.

 

לרפד תבנית ללחם בינונית בנייר אפייה , לצקת את התערובת ולשטח.

באם רוצים לפזר למעלה שקדים גרוסים או גרעיני חמנייה, או דלעת לפי הרצון.

 

לאפות בתנור כ – 20-25 דקות עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.

 

לפרוס לפרוסות.

מאוד טעים כשמחומם מעט בטוסטר אובן.

 

בתיאבון.

 

תודה רבה לשרה על המתכון והשיתוף!

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז