לביבות עדשים של סיגל

לביבות עדשים כתומות שכדאי להגיש עם רוטב עגבניות (או כל רוטב נוזלי בריא-טעים אחר):

עדשים כתומות מושרות ללילה או קצת פחות

בצל וגזר מאודים בערך בנפח העדשים

לטחון הכל ביחד

אפשר להוסיף קצת קווקר (שיבולת שעול) או פסיליום

יוצרים קציצות. אופים על נייר אפיה משומן שמן זית. תנור ב 180 מעלות.

להפוך אחרי כעשר דקות.

תהנו

סיגל

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז