מתכון מפתיע ל״חלב כורכום״…
מרכיבים:
1 כוס חלב צמחי (שקדים, אורז, שיבולת שועל, קשיו…)
1 כוס קרם קוקוס בכבישה קרה
1 כפית כורכום טחון (או עדיף חתיכת כורכום טרי)
1 כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל
2 תמרים מג’הול / 1 כף סירופ מייפל
קורט פלפל שחור
הכנה:
לטחון הכל בבלנדר
אח”כ לחמם בסיר (אפשר לסנן אם רוצים מרקם חלק)
מתכון מסדנת ארוחת בוקר עם אסנת קפרא.
הסדנא הבאה של אסנת תתקיים ביום שישי 10.1.20
בין השעות 09.00-12.00 בשורשים.
נושא הסדנא: ארוחה שלמה בצלחת אחת.
לפרטים והרשמה התקשרו: 0545282542