מתכון לתבשיל כרובית
מחממים תנור ל-200 מעלות.
שוטפים ומפרקים 2.5 ראשי כרובית ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מעל מזלפים שמן זית כתית מעולה ומפזרים תבלינים:
מלח בריא
פלפל שחור
אבקת בצל
כורכום.
מכניסים לתנור ל-40-50 דקות עד שמשחים.
רוטב לכרובית:
כוס צנוברים – לטחון למרקם גרגירי במעבד מזון
חצי כוס שמן זית כתית מעולה
4 כפות אבקת חרדל או חרדל חלק
3 כפות קוקונט אמינוס או רוטב סויה
מיץ מלימון שלם
כף שום כתוש
מלח ופלפל לפי הטעם
לערבב , להוסיף לכרובית לפני ההגשה , ולערבב
מתכון באדיבות מינדי פוגל