כרובית משודרגת בתנור

מתכון לתבשיל כרובית

מחממים תנור ל-200 מעלות.

שוטפים ומפרקים 2.5 ראשי כרובית ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

מעל מזלפים שמן זית כתית מעולה ומפזרים תבלינים:

מלח בריא

פלפל שחור

אבקת בצל

כורכום.

מכניסים לתנור ל-40-50 דקות עד שמשחים.

 

רוטב לכרובית:

כוס צנוברים – לטחון למרקם גרגירי במעבד מזון

חצי כוס שמן זית כתית מעולה

4 כפות אבקת חרדל או חרדל חלק

3 כפות קוקונט אמינוס או רוטב סויה

מיץ מלימון שלם

כף שום כתוש

מלח ופלפל לפי הטעם

לערבב , להוסיף לכרובית לפני ההגשה , ולערבב

 

מתכון באדיבות מינדי פוגל

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז