"כמעט לביבות" אורז ופירות

מרכיבים:

כוס אורז מלא (מומלץ עגול) מבושל בישול יתר, עד שרך וקצת דביק

בננה מרוסקת

תפוח עץ מרוסק

מעט דבש/סילאן/מייפל

כף שמן

אופן ההכנה:

לרסק יחד במכבד מזון. ליצור עיגולים ולשטח על תבנית משומנת או ליצוק עיגולים בעתרת שתי כפות. לאפות בחום נמוך (100-150) כ-30 דקות. לשמור בכלי סגור במקרר.

מומלץ לאכול חם.

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז