כוסמת ומנגולד

מתכון לתבשיל כוסמת, מנגולד, במיה ושאר דברים טובים

 

מרכיבים:

1 כוס כוסמת רגילה (חומה)
צרור מנגולד
1/3 שקית במיה מוקפאת
2 בצלים לבנים גדולים
2 תפוחי אדמה
1/2 פלפלון צ’ילי
שמן זית כתית מעולה
חומץ תפוחים טבעי
1 ליטר מים מינרלים
1 כפית כורכום
1כפית פלפל שחור לספיגת הכורכום
1 כף מלח בריא

 

תבשיל כוסמת עם מנגולד

 

הכנה:

חותכים את המנגולד ומשרים לחצי שעה במים עם חומץ תפוחים לניקוי מריסוס. שוטפים.
מאדים בשמן זית בצלים קצוצים ואת המנגולד. לאחר 10 דקות מוסיפים את תפוחי האדמה החתוכים דק, את הצ’ילי החתוך לפרוסות דקות, ואת הבמיה המופשרת.
מוסיפים את התבלינים וחומץ תפוחים.
מבשלים 20 דקות.
מוסיפים את הכוסמת ומים.
מכסים ומבשלים עד שהכוסמת מוכנה. הכוסמת מוכנה כשהיא רכה, הגרעינים שלה נפתחים וניתן לראות את החלק הלבן והפנימי שלה.

טועמים ומתקנים תיבול.

 

מתכון ותמונה באדיבות מלכה לוי גורן

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז