יוגורט סויה מפנק בהכנה ביתית פשוטה!

כשקונים ״יוגורט״ בחנות, כמעט תמיד מרבית החיידקים הטובים שבו מתים מאחר והמוצר עובר פיסטור.

הינה מתכון נוסף כיצד להכין יוגורט סויה ביתי שנראה נהדר.

 

מרכיבים:

קרטון משקה סויה איכותי (ללא הנדסה גנטית). במקרה זה השתמשתי במוצר של ״דה-ברדיג׳״

5-6 כמוסות של פרוביוטיקה מרוכזת. במקרה זה השתמשתי ב״מגה פרוביוטיק 50 ביליון״ של חברת גרמזה.

 

הכנה: מפרקים 6-5 קפסולות פרוביוטיקה מרוכזת לקערית קטנה ומערבבים את האבקה עם מעט מהמשקה כך שלא יווצרו גושים.

שופכים את התערובת לתוך הקרטון של המשקה ומערבבים היטב. סוגרים את הפקק. מניחים לשלושה ימים (לא במקרר!) ואח”כ מעבירים לצנצנות.

תוצאות המו”פ הראשוניות הן סדרת יוגורט עם פירות (טריים ומופשרים), וסדרה יותר מושחתת עם שקדיה / חמאת פיסטוק, פיסטוק טחון, קוקוס טחון ופולי קקאו גרוסים, הכל בטעם טבעי או עם טיפונת סירופ מייפל לכבוד שבת. 🙂

מתכון ליוגורט סויה בהכנה ביתית

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז