טמפה, טופו או נאטו במשרת פפריקה מעושנת

מתכון מגוון שיכול להתאים להכנת טמפה, טופו ו/או נאטו במשרה של פפריקה מעושנת

לחתוך את הטמפה לפרוסות ארוכות
לטבול אותן בתערובת של רוטב סויה דל מלח ומים

בקערית לערבב:
3-4 שיני שום כתושות
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כפית פפריקה גרוסה גס או אבקה מתוקה
1 כפות שמן זית כתית מעולה
מלח בריא ופלפל שחור גרוס גס
אורגנו, פטרוזליה/כוסברה/בזיליקום/רוזמרין (תערובת לפי טעמכם)
1 כף חרדל איכותי

לערבב הכל ולמרוח על פרוסות הטמפה או הטופו
להניח על ניר אפיה ולאפות כ 20 דקות בחום בינוני.

בתמונה זה טופו לפני אפיה:
טמפה טופו בפפריקה מתכון

את אותה התערובת ערבבתי במחבט עם הנאטו וקצת אורז מלא מבושל, ויצא מוצלח גם כן:

מתכון לנאטו עם אורז ופפריקה

 

 

תמונות ומתכון באדיבות ליאורה פינסקי

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז