טמפה ברוקולי

מתכון פשוט להכנה המכיל מספר מצומצם של מרכיבים מאוד בריאים. הטמפה הוא מזון בריאות מאוד חשוב שכדאי מאוד להכיר. הכמות במתכון הטמפה הזה מספיקה לשני אנשים או לאדם אחד מאוד רעב…

תבשיל טמפה עם ברוקולי

רשימת מרכיבים להכנת טמפה עם ברוקולי מוקפץ

1 חבילת טמפה (330 ג)
400 גרם ברוקולי (לפעמים מוסיף 200 גרם כרובית). ברוקולי סנפרוסט קפוא, מחמם במים בסיר עד רתיחה, חותך 400 גרם לחתיכות קטנות.
1 פלפל צ׳ילי חריף
3 כפיות אבקת כורכום
4 כפיות סויה (או למתקדמים liquid aminos)
מלח פלפל לפי הטעם

הסבר להכנת ברוקולי מוקפץ עם טמפה

מערבב קוביות טמפה עם התבלינים והסויה בקערה, נותן לתערובת לנוח 5 דקות.
בינתיים מחמם מחבת.
לאחר מכן מקפיץ את קוביות הטמפה עד להזהבה, מוסף את הברוקולי וממשיך לערבב, מתקן תיבול ובתאבון.

 

מתכון ותמונה באדיבות רענן כהן טמפה ישראל

בריאות !

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז