טמפה במחבת ובתנור

מתכון לטמפה – מזון בריאות מדהים העשוי מסויה מותססת שמקורו מאינדונזיה.

מרכיבים:

שקית טמפה (קונים מהמקררים בחנויות הטבע, או ישירות מרועי גרנט: 054-7771920)

רוטב סויה איכותי תוצרת יפן

מעט משחת מיסו.

שמן זית כתית מעולה.

מעט שמן שומשום.

מעט דבש

 

הכנה:

מפשירים את הטמפה כמה שעות לפני ההכנה.

מחממים במחבת עם מעט שמן זית ושמן שושמום עד השחמה מעוד קלה, משני הצדדים.

לאחר מכן חורצים ריבועים בטמפה – אבל לא עד למטה, משמע – להשאיר את הקוביות מחוברות.

מטפטפים רוטב סויה ודבש.

מכנסים לתנור בחום של 200 מעלות. לכ- 20 דקות.

משרים מעט סויה במים חמימים על מנת שיתערבב היטב.

כ- 5 דקות לפני תום ה 20 דקות בתנור, יוצקים מעל הטמפה את המיסו.

 

מתכון לטמפה

מהקישור הבא ניתן לקרוא עוד על דרכים להכנת טמפה ועל היתרונות הבריאותיים.

 

את המתכון קיבלתי מאישתי לאחר הפעלת תחנונים רבים…

בריאות

אופיר פוגל, נטורופת

 

תגובות אחרונות