טמפה בטיגון

נותנים לטמפה להפשיר כ 20 דקות
חותכים לקוביות קטנות, מוזגים עליהם כקצת רוטב סויה, מערבבים ונותנים לזה לעמוד כמה דקות.
מחממים שמן בסיר, (אני משתמש בשמן זית), חשוב שהשמן יהיה ממש חם, אבל לא שרוף כמובן. אם השמן לא חם מספיק הטמפה מיד סופג אותו. כשהשמן חם הטמפה נאטם מבחוץ ומשחים יפה, מערבבים תוך כדי הטיגון כל כמה דקות, וזהו. הטיגון אמור לקחת 10 דקות בערך

מה שאני בדרך כלל מכין לעצמי זה אותו הדבר, רק שאת הטמפה אני חותך רק לארבע חלקים, ואני גם לא שם רוטב סויה לפני הטיגון. כשזה חתוך רק ל4 יש פחות שטח מטוגן…

תהנו, רועי גרנט

הערה מאופיר: אכן טיגון אינו אידיאלי מבחנה בריאותית, אבל במקרה זה נראה לי שהיתרונות עולים על החסרונות. בעיקר אם מקפידים לא לשרוף את השמן. לדעתי שווה לנסות את זה בשמן קוקוס בכבישה קרה.

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז