טיפ לבישול: כרישה שמשדרגת

כרישה מטוגנת משדרגת מרקים, פשטידות, תבשילים… בעונה אני קונה כ-10-12 כרישות גדולות, שוטפת היטב, פורסת במעבד מזון דק, ומטגנת במחבת גדולה ב-3-4 כפות שמ"ז, תוך כדי ערבוב, מכוסה.
הכרישה מוציאה המון מים ואין צורך בהרבה שמן. כשמקבל צבע זהוב, מחלקת ל5-6 קופסאות קטנות ומקפיאה.
זורקת מנה כזו, לאחר הפשרה כמובן, לסיר מרק, לתערובת לפשטידה וכו.תהנו!
רותי

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז