טורטיה מאורז מלא

מצורף מתכון להכנת טורטיה ממספר סוגים של אורז מלא.

טורטיה מאורז מלא מוכנה

וכך מתארת מיצקין את דרך ההכנה של הטורטיה מאורז מלא שהכינה:

 

השרתי כוס אורז עגול מלא, וכוס אורז בסמטי מלא, וחצי כוס אורז שחור כ 24 שעות בשפע מים ומעט מלח.
הבוקר טחנתי היטב את האורז המושרה עם מעט מהמים.
הכנתי אותן על מחבת חם ללא שמן.

 

טורטיה מאורז מלא על המחבת

 

חשוב לציין שהן לא גמישות כך שלא ניתן לגלגל אותן, רק להשתמש בהן במקום פרוסת לחם.

 

ואני רוצה להוסיף שהשריית הבלילה לאחר הטחינה, תאפשר תסיסה חלקית של המרכיבים, דבר שיוסיף בריאות לטורטיה. בנוסף, יתכן והשרייה מספקת תביא את טורטיית האורז להיות מעט יותר גמישה ואולי אף מתאימה לגלגול. טרם ניסיתי…

 

תודה למיצקין על הרעיון, הביצוע, השיתוף והתמונות!

בריאות

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז