טופו וקשיו במרינדת תפוז, לימון וג’ינג’ר

מתכון מפנק המבוסס על טופו וקשיו

 

מרכיבים:

2 חב’ טופו (כל אחת 300 גר’)

כוס אגוזי קשיו

מרכיבי המרינדה:

3 כפיות גדושות ריבת תפוז וג’ינג’ר ללא סוכר (סנט דלפור מומלץ, עם חתיכות קליפה)

גרידה של קליפת לימון

מיץ הלימון

מעט אבקת צ’ילי חריף

6 כפות רוטב סויה

2 כפות שמן שומשום

1 כפית שום כתוש

1 כפית ג’ינג’ר מגורר דק

 

מתכון לטופו עם קשיו

 

הכנה:

לערבב היטב את חומרי המרינדה.

לספוג נוזלים מהטופו ולחתוך אותו לקוביות.

להשרות טופו ואגוזי קשיו במרינדה בשתי קופסאות נפרדות למשך כשעתיים (או יותר).

לחמם תנור מראש ל-200 מעלות.

לאפות טופו 8 דקות, לערבב, להוסיף קשיו ולאפות כ-8 דקות נוספות, ולבסוף כמה דקות בגריל – עד להשחמה.

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,

מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

 

תגובות אחרונות